5 motive pentru care să îți dăruiești ziua de naștere

....

Sunt foarte mulți oameni care au nevoie doar de oameni”-  Vladimir Drăghia

Vreau să fiu mândru de mine de ziua mea”- Omid Ghannadi

Am decis să renunț la ceva ce prețuiesc mult – ziua mea de naștere. Apoi s-a întâmplat ceva magic”- Alina Kasprovschi

Așa încep multe dintre răspunsurile celor care, de-a lungul timpului, au renunțat la cadouri și și-au dăruit ziua de naștere pentru o cauză în care au crezut.

Și totuși, ce este așa special la a-ți dărui ziua prin Galantom.ro? Ce îți aduce mai mult decât propria petrecere?

  1. Cadourile trec, ajutorul rămâne

Te-ai întrebat vreodată câte dintre cadourile primite ți se potrivesc cu adevărat? Nu spunem să renunți la ele, însă credem că uneori, satisfacția adusă de faptul că ai ajutat s-ar putea să fie cel mai mare cadou.

  1. Voluntar oricând, oriunde

Dacă dintotdeauna ai fost genul activ, implicat în orice proiect de voluntariat dar, brusc, timpul nu îți mai permite, atunci știi deja răspunsul. Dăruindu-ți ziua de naștere poți fi voluntar oricând, chiar și de acasă. Nu trebuie să fii pe teren pentru a susține o cauză aproape de inima ta, ba uneori o poți face chiar mai bine din mediul online.

  1. Hei-rup pentru urgențe

Suntem siguri că măcar o dată în viață ai rezonat cu o cauză sau ai avut o cunoștință aflată în dificultate. În momente ca acestea, mobilizarea rapidă este extrem de importantă, iar Dăruiește Ziua Ta are această super-putere. 

  1. Unde-s doi, puterea crește

Este minunat să donezi direct către cauzele în care crezi, dar nu ar fi și mai fain dacă donația ta s-ar înzeci în doar câteva zile? Și e atât de simplu, le spui prietenilor ca, în loc de cadouri, să te ajute să îți dăruiești ziua.

  1. Puterea exemplului

Nu în ultimul rând, a fi un exemplu pentru ceilalți este minunat. Fie că ești părinte sau vrei să oferi prietenilor, colegilor, familiei exemplul tău, a-ți dărui ziua de naștere (sau de nume, de ce nu?) este o idee minunată. 

Dacă te-ai hotărât să îți dăruiești ziua anul acesta, îți urăm un sincer La mulți ani! Iar dacă încă nu îți faci curaj, te încurajăm să susții oricând cauzele care deja există pe ziuata.galantom.ro .

Sustine Galantom

Platforma Galantom împlinește 10 ani!

În acești ani, am sprijinit aproape 500 de organizații non-profit, 1665 de proiecte și am facilitat 210.500 de donații.

Ajută-ne să facem și următorii 10 ani despre generozitate!

Tagged with:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.