Echipa Galantom susține un atelier de peer to peer fundraising la Conferința Naționala de Fudraising 2018

....

Echipa Galantom a primit cu multa bucurie invitația de a susține un atelier despre Peer-to-peer fundraising și importanța lui pentru donor journey la Conferința Națională de fundraising de anul acesta, care va avea loc pe 8-11 mai la București.

În cadrul atelierului vom atinge următoarele subiecte:

  1. Modele de crowdfunding
  2. Platforme de crowdfunding din România
  3. Platforma Galantom
  4. Fundraiserul voluntar
  5. Surse fundraiseri voluntari
  6. Tipuri de campanii P2P
  7. Pașii unei campanii de fundraising P2P
  8. Sfaturi privind susținerea și motivarea fundraiserilor voluntari
  9. Statistici despre Galantom
  10. Insight-uri despre comportamenul donatorului

Vom avea li doi invitați care ne vor împartași din experianța lor din pespectiva organizației și din perspectiva fundraiserului voluntar: Mircea Racoviceanu (Teach for Romania) și Andreea Dora Cobzaru – Mag Fundraiser voluntar pe Galantom.

Ca în fiecare an, prietenii de la Asociația pentru Relații Comunitare ne propun o temă care ne provoacă și ne ajută să fim mereu mai buni și mai profesioniști în domeniul pe care îl iubim și în care activăm – Fundraising from Good to Great. Vom afla împreună ce pași trebuie să urmăm și care sunt resursele necesare pentru ca activitățile de fundraising să spargă barierele uzuale și să atingă excelența.

Alan Clayton, invitatul special al conferinței din acest an, va vorbi despre Great Fundraising – modul în care o organizație își poate spori impactul și veniturile de două, trei, patru sau de mai multe ori pe termen mediu, câștigând inimile, dar și energia și implicarea donatorilor și susținătorilor. Alan va ține un masterclass de două zile, plenul de deschidere al Conferinței și un atelier pe tema Great Fundraising Communications.

Atelierele vor aborda subiecte precum campanii eficiente de SMS recurent, rolul brandului în fundraising, online fundraising, auditul și strategia de fundraising, produse de fundraising, peer-to-peer fundraising, facilități fiscale în slujba binelui, fundraising pentru cauze civice, din perspectiva principiilor revelate de tema conferinței.

Conferința va avea loc pe 8-11 mai, la Ramada Plaza Bucharest Convention Center. Great Fundraising Masterclass va fi pe 8-9 mai, iar Ateliere pe 10-11 mai.

Deci, parafrazând un ilustru fost om de media neaoș: înscrieți-vă acum AICI, fiindcă nici nu știți ce pierdeți!

Sustine Galantom

Platforma Galantom împlinește 10 ani!

În acești ani, am sprijinit aproape 500 de organizații non-profit, 1665 de proiecte și am facilitat 210.500 de donații.

Ajută-ne să facem și următorii 10 ani despre generozitate!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.