Caravana Sharing the Good Work

Anul acesta ne-am dorit să ieșim cu întâlnirile noastre Sharing the Good Work din București.

După o primă ediție în București parteneriat cu Cartier Hub, cei care ne găzduiesc și cu biroul în spațiul de co-working, am vorbit cu prietenii de la TechSoup și de la ARC și ne-am unit forțele.

Astfel s-a născut ideea caravaniei de workshopuri despre strategie și instrumentele de fundraising pe care le-am numit Fundraising Tips and Tools Smart from the Start.

Cu implicarea Fundațiilor comunitare Vâlcea și Buzău, care s-au ocupat de parte logistică și au dat sfară în țară în comunitățile lor, am ajuns la în octombrie la Râmnicu Vâlcea și Buzău unde am povestit cu organizațiile locale despre:

  • Cum iei startul corect în Fundraising – Mihai Tudorică de la ARC
  • Programul TechSoup pentru organizații non-profit, Google AdGrants și Airbnb Social Impact – Ana Stamatescu și Gabriela Anghel de la Asociația TechSoup
  • Peer to peer fundraising. Cum poți să îți transformi fanii în fundraiseri – Andrei Chirtoc și Gabriel Solomon de la Galantom.

Am primit feedback-urui pozitive care ne încurajează să continuăm caravana și în 2020. Ne dorim ca anul viitor să reușim să ajungem în Galați, Timișoara, Reșița și poate și Brașov.

Tagged with:

About Author

Andrei Chirtoc

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.