Caravana Sharing the Good Work

....

Anul acesta ne-am dorit să ieșim cu întâlnirile noastre Sharing the Good Work din București.

După o primă ediție în București parteneriat cu Cartier Hub, cei care ne găzduiesc și cu biroul în spațiul de co-working, am vorbit cu prietenii de la TechSoup și de la ARC și ne-am unit forțele.

Astfel s-a născut ideea caravaniei de workshopuri despre strategie și instrumentele de fundraising pe care le-am numit Fundraising Tips and Tools Smart from the Start.

Cu implicarea Fundațiilor comunitare Vâlcea și Buzău, care s-au ocupat de parte logistică și au dat sfară în țară în comunitățile lor, am ajuns la în octombrie la Râmnicu Vâlcea și Buzău unde am povestit cu organizațiile locale despre:

  • Cum iei startul corect în Fundraising – Mihai Tudorică de la ARC
  • Programul TechSoup pentru organizații non-profit, Google AdGrants și Airbnb Social Impact – Ana Stamatescu și Gabriela Anghel de la Asociația TechSoup
  • Peer to peer fundraising. Cum poți să îți transformi fanii în fundraiseri – Andrei Chirtoc și Gabriel Solomon de la Galantom.

Am primit feedback-urui pozitive care ne încurajează să continuăm caravana și în 2020. Ne dorim ca anul viitor să reușim să ajungem în Galați, Timișoara, Reșița și poate și Brașov.

Sustine Galantom

Platforma Galantom împlinește 10 ani!

În acești ani, am sprijinit aproape 500 de organizații non-profit, 1665 de proiecte și am facilitat 210.500 de donații.

Ajută-ne să facem și următorii 10 ani despre generozitate!

Tagged with:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.