Peer-to-peer fundraising înseamnă oameni pasionați de misiunea organizației care fac voluntar și cu dăruire fundraising pentru ea. Nu este, însă, totdeauna ușor să găsim astfel de oameni și să ne asigurăm că energia lor crește și nu se diminuează pe parcurs. Cum facem să funcționeze bine relația dintre fundraiserul voluntar și organizație în peer-to-peer? Cum putem susține efortul lui de fundraising și comunicare, astfel încât fundraiserul să simtă că toată organizația este o galerie care îl susține?
Sunt câteva din întrebările la care am încercat să răspundem la atelierul CUM SĂ ÎȚI TRANSFORMI ”FANII” ÎN FUNDRAISERI? pe care l-am ținut la Conferința Națională de fundraising 2019, la invitația prietenilor de la Asociația pentru Relații Comunitare.
De data aceasta am pus accentul pe modalitățile cele mai la îndemână prin care putem antrena susținătorii să facă fundraising pentru organizația noastră: zilele speciale din viața fiecăruia – ziua de naștere, nunta, botezul și am dat mai multe exemple și studii de caz de pe Galantom.ro.
Nicoleta Marcu, Head of fundraising la HHC și Vlad Neagu fundraiser pentru mai multe organizații prin Galantom au împărtășit participanților din experiența lor, din ambele perspective.
La final am sărbătorit împreună cu participanții 10.000 milioane de lei strânse prin platfroma Galantom.
Programul de ateleiere al conferinței îl puteți vedea pe site.
Mulțumim Asociației pentru Relații Comunitare pentru că ne aduce împreună în fiecare an la acest eveniment ca să ne cunoaștem și să învățăm bune practici unii de la alții.
Sustine Galantom
Platforma Galantom împlinește 10 ani!
În acești ani, am sprijinit aproape 500 de organizații non-profit, 1665 de proiecte și am facilitat 210.500 de donații.
Ajută-ne să facem și următorii 10 ani despre generozitate!