....

Credem că există foarte mulți oameni generoși printre noi, de aceea am creat Galantom.ro, o platformă de fundraising peer to peer. Am reușit să creștem o comunitate de oameni de bine, care vin aici ori de câte ori au o cauză pe care vor să o susțină cu timp și energie. Comunitatea noastră adună fundraiseri voluntari, donatori și organizații non-profit și funcționează ca un hub care concretizează generozitatea și o transformă în fapte bune.

Prin intermediul platformei, fundraiserii voluntari pot strânge fonduri, donatorii pot dona pe paginile de fundraising deschise pentru cauze prezente pe platforma, iar ONG-urile își pot înscrie cauza pentru a putea deveni o opțiune de strângere de fonduri.

Ce ai de făcut, mai exact, dacă ești fundraiser voluntar? Poți strânge donații prin intermediul platformei Galantom de la cei din cercul tău social: rude, apropiați, colegi, prieteni din social media. Îi poți convinge să te susțină și să doneze pentru proiectele ONG-urilor care aduc schimbare în bine.

Cum poți deveni fundraiser pe platforma Galantom?

1. Alege o provocare de fundraising și o cauză în care crezi și pornește o pagină de strâns fonduri.

Pe platforma Galantom ai la dispoziție mai multe instrumente, cu motivații diferite, prin intermediul cărora poți porni o pagină de strâns fonduri.

Instrumentul Provocări Sportive

Dacă ești o persoană activă, poți să deschizi o pagină de strâns fonduri pe platforma Galantom și să dăruiești participarea ta la evenimentele sportive pentru cauzele care au nevoie de ajutorul tău și care sunt urcate pe platformă.

Intră pe platforma Galantom și alege evenimentul sportiv la care vrei să participi și cauza pentru care participi la acel eveniment. Asigură-te că ești deja înscris ca participant pe site-ul evenimentului, cu înscrierea validată de organizatori.

De asemenea, poți porni o provocare sportivă individuală. Poate vrei să alergi 500 km într-un an sau să alergi pe bandă 10 km în fiecare zi. Indiferent care este provocarea sportivă pe care o ai în minte, fă-o pentru o cauză socială și creează o pagină pe platforma Galantom.ro.

Instrumentul Dăruiește ziua ta

Ce-ai spune dacă anul acesta ți-ai dărui ziua de naștere unei cauze în care crezi? Deschide o pagină de strângere de fonduri pe platformă și roagă-ți familia, prietenii și cunoscuții să schimbe cadourile cu donații pentru cauza aleasă de tine. 

De ziua ta, toată atenția celor dragi este canalizată către tine. Cum ar fi să o redirecționezi către o cauză socială care are nevoie de tine? 

Instrumentul Dar Galantom

Dăruiește-ți nunta, botezul, Crăciunul, Paștele, 8 Martie sau altă zi specială din viața ta unei cauze. Indiferent de ocazia specială aleasă, gestul tău va avea un impact pozitiv și potențial de a schimba în bine viața unor oameni.

Dăruiește cu rost și fii un model de generozitate pentru ceilalți.

Instrumentul Obicei Galantom

Noi zicem că nu doar începutul de an este bun pentru setarea rezoluțiilor, oricând ne putem decide să renunțăm la un obicei mai puțin bun sau facem eforturi pentru a adopta unul care să ne facă bine. 

Spre exemplu, dacă ți-ai pus în plan să renunți la fumat anul acesta, concretizează acest gând și lansează-ți o provocare cu un target realist, pe care ți-l setezi singur. Poți să îți propui să nu fumezi sau să nu mănânci zahăr timp de 30 zile.

Indiferent care este provocarea pe care o ai în minte, fă-o pentru o cauză nobilă și creează o pagină  pe platforma Galantom.

Îndeamnă-ți prietenii să doneze pentru cauza ta ca să te susțină și, în felul acesta, vei avea o motivație în plus să își duci provocarea până la capăt.

2. Răspândește vestea bună

După ce vei primi aprobarea paginii tale de donații pe e-mail, poți începe să o promovezi online și offline. Încurajează-ți prietenii să fie alături de tine și să doneze pentru cauza ta. Ei vor dona online pe pagina ta, rapid și sigur, prin plata securizată cu cardul.

Distribuie pagina ta de strângere de fonduri pe paginile tale de social media, prin e-mail către colegii tăi de muncă sau în grupurile de prieteni de pe Whatsapp. 

Fii o voce activă și încurajează-ți prietenii să susțineți împreună cauza! Toți banii strânși vor ajunge la cauza aleasă de tine. Orice sumă contează și orice inițiativă de strângere de fonduri funcționează ca un soi de amplificator, care dă sfară în țară și face cunoscute nevoile cauzelor sociale în care crezi.

Citește poveștile altor fundraiseri de pe Galantom.ro și găsește inspirație aici: https://blog.galantom.ro/category/fundraiseri/suntgalantom/ 

Sustine Galantom

Platforma Galantom împlinește 10 ani!

În acești ani, am sprijinit aproape 500 de organizații non-profit, 1665 de proiecte și am facilitat 210.500 de donații.

Ajută-ne să facem și următorii 10 ani despre generozitate!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.