Dana Rogoz isi daruieste ziua de nastere pe Galantom

....

Dana Rogoz implineste pe 26 octombrie 30 de ani. Ea a ales ca anul acesta sa isi daruiasca ziua de nastere cauzei Touched Romania care sprijina mamele aflate in imposibilitatea de a-si creste copiii.

Am citit motivatia ei de pe pagina de fundraising de pe Galantom si ne-am dat seama ca nu ar trebui sa mai adaugam nimic, decat ca, de fiecare data cand vedem oameni care fac, in mod proactiv, un pas spre a-i ajuta pe altii prin platforma noastra sau prin orice alta forma de voluntariat, ne creste increderea ca lucrurile se schimba in bine in fiecare zi!

Va invitam sa cititi motivatia Danei si sa NU DONATI pe pagina ei de Galantom aici, daca simtiti ca NU MERITA! 🙂

“Pe 26 septembrie implinesc 30 de ani. Am tras linia si am constatat ca am tot ce imi doresc: am o familie perfecta, foarte multi prieteni, o profesie fascinanta, foarte multe proiecte profesionale implinite si multe altele deja planificate… chiar am pentru ce sa ma bucur.

Totusi, mai multi prieteni si rude m-au sunat deja sa ma intrebe ce imi doresc cadou cu ocazia implinirii acestei varste. Si stiu mai bine decat in oricare alt an ce vreau: imi doresc ca suma de bani pe care ati fi cheltuit-o pentru cadoul meu sa o donati prin acest cont catre Asociatia Touched Romania, care sprijina mamele aflate in imposibilitatea de a-si creste copiii.

Am descoperit aceasta asociatie si oamenii minunati din spatele ei in perioada in care eram insarcinata cu Vlad. Si de atunci, mi-am facut o promisiune in gand ca le voi ajuta cat pot eu de mult pe aceste mame aflate in cel mai greu moment al vietii lor, alungate de familie, fara nicio sursa de venit, la un pas de a-si abandona copiii.

Astfel, la 30 de ani, imi donez ziua de nastere pentru o cauza care simt ca merita cu adevarat. Sincer va spun ca donand aici, ar fi cel mai frumos cadou pe care mi-l puteti face.

Va multumesc si La Multi Ani impreuna!”

Ii puteti ura La Multi Ani Danei si puteti dona pe pagina ei de pe Galantom aici – http://touchedromania.galantom.ro/danarogoz3

Sustine Galantom

Platforma Galantom împlinește 10 ani!

În acești ani, am sprijinit aproape 500 de organizații non-profit, 1665 de proiecte și am facilitat 210.500 de donații.

Ajută-ne să facem și următorii 10 ani despre generozitate!

Tagged with: ,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.