Ghiocei sau fapte bune în luna martie?

....

Cine nu s-a bucurat ori de câte ori a primit un mărțișor sau o floare de Ziua Femeii? Luna martie este de departe vestitorul primăverii, dar și al darurilor primite cu ocazia celor două zile pe care le celebrăm de fiecare dată, fără excepție. 

Însă de câte ori nu te-ai gândit că totuși ai putea face mai mult de atât. Mai ales în contextul actual, în care se simte nevoia de cât mai multă umanitate. Echipa Galantom s-a gândit la toate acestea și vine către tine cu o veste bună.

De azi, poți profita de luna martie pentru a-ți dărui cadourile primite. Pe dar.galantom.ro îți poți crea pagină de fundraising și poți dona banii pe care i-ai fi dat pe cadouri pentru o cauză în care crezi. 

Dar asta nu e tot. Poți să îi rogi pe cei dragi să facă același lucru pentru tine. Adică în loc să-ți cumpere flori, ciocolată sau mărțișoare, roagă-i să îți susțină cauza cu o donație. 

Ai o mulțime de inițiative din toate domeniile pe care le poți susține, dăruindu-ți cadoul:

  • Asociația Little People sprijină lupta împotriva cancerului la copil;
  • Asociația Iele-Sânziene oferă ateliere de educație sexuală și menstruală pentru fetele cu vârste cuprinse între 9 și 19 ani;
  • Asociația Apuseni Spirit realizează campanii de sterilizare și castrare a câinilor și felinelor în Munții Apuseni;
  • Asociația Ferentari este un proiect educațional destinat copiilor și adolescenților care trăiesc în zona cartierului bucureștean Ferentari.

Mai mult, în prezent platforma găzduiește și inițiativele ONG-urilor care sprijină refugiații din Ucraina în această perioadă de grele încercări. Câteva dintre acestea sunt: 

Vezi toate inițiativele organizațiilor care susțin refugiații AICI.

Îți poți crea oricând o pagină de galantom prin care să-ți dăruiești cadourile cu diferite ocazii speciale din viața ta: de casă nouă, nuntă sau de botez, de Paște ori de Crăciun, de absolvire sau cu alte ocazii .
Iată pașii aici.

Sustine Galantom

Platforma Galantom împlinește 10 ani!

În acești ani, am sprijinit aproape 500 de organizații non-profit, 1665 de proiecte și am facilitat 210.500 de donații.

Ajută-ne să facem și următorii 10 ani despre generozitate!

Tagged with: ,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.