Daruieste Ziua Ta in competitie la Gala Societatii Civile 2017

....

Campania Galantom Daruieste ziua ta de anul trecut este printre proiectele aflate in competitie la Gala Societatii Civile 2017, in sectiunea Proiecte si campanii de voluntariat.

Impreuna cu organizatiile partenere de pe platforma am reusit in 2016 sa determinam 276 de “galantomi” sa isi daruiasca ziua pentru 95 de proiecte sociale din arii de impact diverse: mediu, sanatate, educatie, protectia animalelor s.a. Suma totala stransa in urma campaniei a fost de 351.951 RON din 2605 donatii.

Ii puteti cunoaste pe cei care si-au daruit ziua de nastere in 2016 aici.

Campania de comunicare a generat peste 70 de aparitii media, difuzarea spotului la TV in perioada 1-31 octombrie pe toate canalele PRO, Realitatea TV, Canalele Dolce Sport si Discovery (ianuarie 2017), vedete si persoane publice care si-au daruit ziua de nastere printre care: Toader Paun, Amalia Enache, Melania Medeleanu, Liana Stanciu, Adelin Petrisor, Cristi Hrubaru, Madalina Ghenea, Dragos Bucurenci, Dana Rogoz, Andreea Raducan, Alice Nastase Buciuta, INNA, Florin Chilian, bloggeri care au promovat campania: cristianchinabirta.ro, criticu.ro, roxanabursuc.com, irinamanole.ro, adelin-petrisor.ro, danarogoz.com, cristianflorea.ro, continut online viral: flimuletul postat de Ionut Oprea (14.000 de vizualizari) si cel al INNEI (peste 200.000 de vizualizari).

Toate aceste nu s-au putut intampla fara sprijinul Fundatiei Telekom prin programul Teimplici, The Big Film, Restaurantul PescarusElite Running, Haart Studio, Studio Lumiere si organizatiile partenere si beneficaire de pe platforma.

Ne vedem pe 12 iunie la Gala Societatii Civile si, fie ca vom fi printre castigatori, fie ca nu, cel putin avem e un motiv bun sa ne intalnim, sa ne incarcam de energie buna si sa bem o bine meritata bere impreuna dupa :).

Invitatia campaniei de anul trecut ramane deschisa in continuare pentru toti. Si tu poti sa sustii o cauza in care crezi daruindu-ti ziua de nastere pe Galantom.ro. Poti alege proiectul pe care vrei sa il sustii pe galantom.ro/daruiesteziuata sau ne poti propune un proiect drag tie pentru a-l adauga pe platforma.

Galantom te provoaca sa fii mereu mai bun! 🙂

Sustine Galantom

Platforma Galantom împlinește 10 ani!

În acești ani, am sprijinit aproape 500 de organizații non-profit, 1665 de proiecte și am facilitat 210.500 de donații.

Ajută-ne să facem și următorii 10 ani despre generozitate!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.