Galantom la CreateAthon 2019

....

Servicii gratuite în valoare de peste 150.000 de euro au fost oferite la CreateAthon România 2019, eveniment care a marcat prima participare a României la fenomenul mondial Pro Bono Week. Programul este organizat de Centrul de Resurse în Comunicare, cu susținerea Kaufland România.

Aproape 70 de profesioniști din publicitate, PR, marketing, design sau digital au lucrat pro bono mai bine de 24 de ore, pentru 10 cauze sociale. Evenimentul a avut loc în București, la OK Center și a strâns unii dintre cei mai buni profesioniști din domeniu, care au răspuns provocării: „Tu cât bine poți face în 24 de ore?”.

Vezi cum a fost ediția de anul acesta în video-ul de mai jos:

Cele 10 ONG-uri mici au primit proiecte complexe de comunicare și marketing, campanii de imagine, rebranding și strângere de fonduri.

În cadrul celor 24 de ore, cele 10 ONG-uri și alte 14 organizații din București au participat la o zi de workshop-uri intensive pe aceleași teme, pentru a învăța cum să asigure sustenabilitatea proiectelor create.

Unul dintre aceste workshop-uri a fost susținut de Andrei din echipa Galantom care a vorbit despre modelul de fundraising peer to peer și cum poți folosi platforma Galantom ca instrument de strângere de fonduri, dacă ai o organizație mică, la început de drum.

Nouă ne-a plăcut tare mult CreatAthon și sperăm să fie începutul unei serii lungi de evenimente reușite și de impact!

Sustine Galantom

Platforma Galantom împlinește 10 ani!

În acești ani, am sprijinit aproape 500 de organizații non-profit, 1665 de proiecte și am facilitat 210.500 de donații.

Ajută-ne să facem și următorii 10 ani despre generozitate!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.