Luna Iulie 2020 vine cu 3 cifre rotunde atinse pe Galantom

....

Întrerupem emisiunea cu un anunț important pentru țară și nu doar important, ci și foarte pozitiv. Speram să aducem puțină lumină și bucurie în noianul de știri negative pe care le auzim în ultima vreme.

Luna iulie a venit cu depășirea a 3 borne importante de către oamenii de bine din comunitatea Galantom:

10.000 de fundraiseri sau galantomi, cum ne place nouă să le spunem, au strâns fonduri până acum prin platforma noastră. Cum zic și prietenii noștri de la Recorder: “imaginați-vă un oraș cât Sinaia, plin de oameni care decid să își mobilizeze cunoscuții să doneze bani fie pentru prânzul unui copil timp de o lună, fie pentru construcția unui spital, fie pentru operațiile nou-născuților cu probleme cardiace…”. Fain nu?

Cei 10.000 de galantomi, împreună cu organizațiile pe care le susțin, au reușit să mobilizeze peste 100.000 de donații, strângând în total peste 1,3 milioane de lei.

L-am rugat pe Bogdan, cel care a făcut donația cu numărul 100.000 pe platformă, să ne spună de ce a ales să doneze și am primit o poveste care ne-a impresionat:

„Îmi amintesc că eram mic și mă uitam în sus la mama, opriți în fața unei vitrine în centrul orașului. La câțiva centimetri după sticlă era expusă o lupă cu mâner din plastic negru. Din ceva motiv mi-am dorit-o și am încercat s-o conving pe mama să mi-o ia. Nu știu exact cât timp am insistat, dar după o vreme s-a coborât la înălțimea mea și mi-a spus că nu avem bani. N-aveam cum s-o luăm oricât de mult mi-o doream.

Asta e printre primele amintiri și prima mea interacțiune cu conceptul banilor. Ca mine au fost sute de mii de alți copii, crescuți după Revoluție, într-o lume nouă față de cea în care au crescut părinții lor. Cu noua libertate, ai mei au făcut multe sacrificii ca azi să fiu unde sunt și să-i pot ajuta pe alții. Între timp am înțeles că unde îmi direcționez banii îi va permite celui care îi primește să facă mai mult din ceea ce face azi.

Donația asta a fost datorită unei prietene care a ales să-și doneze ziua de naștere. Copiii de la ‘a-mic’ au un loc important în viața ei și am fost mai mulți care am ales să donăm. Cu ocazia asta, va încurajez să vă alăturați nouă și să continuați să donați către această cauză – orice sumă face o diferență enormă. Anul acesta centrul are nevoie de puțin mai mult sprijin financiar. Găsiți aici linkul pentru donații AICI.

Tot zilele acestea s-a depășit și pragul de 1 milion de lei strânși pe Galantom, doar prin Dăruiește ziua ta, de la începutul anului 2020 până acum. Recorder a publicat un material despre Dăruiește ziua ta, pe care ne bucurăm să îl împărtășim și cu voi. Așa cum ne-au obișnuit, prietenii de la Recorder au făcut un video impresionant de frumos!

Așa că mai sunt și lucuri BUNE contagioase în perioada asta… 🙂

Felicitari vouă, oamenilor de bine din comunitatea Galantom!

Sustine Galantom

Platforma Galantom împlinește 10 ani!

În acești ani, am sprijinit aproape 500 de organizații non-profit, 1665 de proiecte și am facilitat 210.500 de donații.

Ajută-ne să facem și următorii 10 ani despre generozitate!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.