De ce sa alergi pentru o cauza? Inteviu cu Omid Ghannadi.

....

Anul acesta am iesit putin pe teren, mai precis pe transeul de alergare al Volkswagen Bucharest Half Marathon, incercand sa aflam la cald si sa impartasim cu voi, ce ii motiveaza pe galantomi sa alerge si sa stranga fonduri pentru o cauza.

Toate gandurile frumoase, experientele cu inspiratie si sfaturile le-am cuprins intr-o serie de testimonale video.

Unul dintre alergatorii care a strans fonduri prin intermediul platformei Galantom cu care am vorbit este Omid Ghannadi.

L-am intrebat pe Omid, de ce a ales sa alerge pentru Hope and Homes for children, cum a fost experienta lui de fundraising si cum ar incuraja un prieten sa alerge si sa stranga fonduri pentru o cauza in care crede:

In materie de sport, toata viata mea m-am temut de un singur sport si anume: alergarea! Cativa antrenori au incercat sa ma convinga sa alerg, insa nu au reusit. Semimaratoanele si maratoanele acestea, au fost singurele motive care au reusit sa ma convinga cu adevarat sa alerg.

Mi-am dat seama, ulterior, ca am nevoie de o motivatie ca sa pot sa ma suport pe mine alergand asa ore si am inceput cu prietenii mei de la Hope and Homes for Children. Numai ca ei au fost foarte generosi cand au vazut ca eu pe bune alerg si vin si data viitoare si au zis: “Pe omul asta trebuie sa il facem ambasador!”. Asa ca atunci cand mi-au zis ca eu sunt ambasadorul Team Hope, gata, pentru mine a devenit o meserie, sunt aici si voi veni aici de fiecare data, la fiecare maraton…

Mai multe despre cum a fost experienta de fundraising si ce sfaturi ne impartaseste Omid, gasesti in clupul de mai jos:

Te invitam sa vezi pe canalul nostru de YouTube seria de clipuri cu toti alergatorii galantomi pe care am reusit sa ii prindem pe traseu :).

Sustine Galantom

Platforma Galantom împlinește 10 ani!

În acești ani, am sprijinit aproape 500 de organizații non-profit, 1665 de proiecte și am facilitat 210.500 de donații.

Ajută-ne să facem și următorii 10 ani despre generozitate!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.