Organizațiile care ni s-au alăturat în august

....
  • Asociația VARYAFIN – Își propune să dezvolte un program de conștientizare, suport și educare la nivel național asupra vulnerabilităților individuale și colective ale generației tinere din România. Anul trecut au lansat o linie națională de urgență pentru tineri în situații de criză: 0800 070 YOU / 0800 070 96.

Pentru a le susține programul YOU, poți să-ți dăruiești ziua de naștere sau să-ți asumi o provocare sportivă de acasă.

  • Asociația Ferentari – 20 de copii și adolescenți din Ferentari au acces gratuit la cursuri de teatru, montaj audio-video, sesiuni individuale de mentorat sau activități recreativ-educative. Tinerii participă ca performeri în cele mai importante festivaluri de teatru și film, fac parte din producții și proiecte din domeniul artelor spectacolului, colaborează în permanență cu regizori de film și artiști profesioniști.

Poți să-i încurajezi dăruindu-ți ziua pentru PlayHood.

  • Școala Trimitoare – Organizația își propune să ofere experiențe educative nonformale oricăror copii, indiferent de mediul de proveniență. În echipă sunt pedagogi cu experiență atât în mediul formal, cât și în cel nonformal. Școala Trimitoare încurajează activitățile în aer liber.

Susține-le activitatea și înscrie-te la provocarea sportivă Pop Up Playbike.

  • Asociația „Lasă-mă să-ți aud glasul” – Misiunea asociației este incluziunea educațională, socială și profesională a tinerilor cu nevoi speciale. În prezent, asociaţia are 40 de beneficiari cu vârsta cuprinsă între 1 si 22 de ani, diagnosticaţi cu autism (TSA), Asperger, sindrom Down, deficienţe neuromotorii, ADHD, tulburări caracteriale sau de limbaj. 

Pentru a le susține cauza, te poți alătura provocării lor sportive de acasă.

  • Vatra cu Idei – Asociația fondată în 2013, își dorește să sprijine tinerii din comunitățile rurale prin derularea unor proiecte cu caracter educațional şi social, promovând principiile economiei și responsabilității sociale. Anul acesta și-au propus să creeze o „Pădure care vindecă”, adică amenajarea unui spațiu în pădure pentru realizarea unor ateliere de educație silvică pentru copiii din grădinițe și școli gimnaziale, pentru dezvoltarea unei noi atitudini față de pădure, mediu și sanatate.

Sustine Galantom

Platforma Galantom împlinește 10 ani!

În acești ani, am sprijinit aproape 500 de organizații non-profit, 1665 de proiecte și am facilitat 210.500 de donații.

Ajută-ne să facem și următorii 10 ani despre generozitate!

Tagged with:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.