Portret de Galantom – Marius Ștefan

....

În 2004 Marius Ștefan absolvea un prestigios program MBA de la Universitatea din Maryland, din Statele Unite ale Americii. Apoi, în 2006, deja punea bazele companiei Autonom împreună cu fratele său, Dan Ștefan. În copilărie a avut acces la o educație bună și apartamentul în care a crescut a fost întotdeauna ticsit de cărți. Acest lucru a avut un impact major asupra felului în care a dezvoltat cultura organizațională Autonom, dar și în motivația din spatele apariției fundației cu același nume. În cadrul Fundației Autonom, angajații companiei sunt încurajați să se implice și să lucreze cot la cot cu echipa de management pentru a duce la capăt diferite proiecte și inițiative educaționale care sprijină dezvoltarea copiilor și tinerilor.

Fundația Autonom s-a implicat de-a lungul timpului în peste 700 de proiecte educaționale, care le-a transmis angajaților bucuria dăruirii. Viziunea lor implică și proiecte mici, care au impact direct asupra copiilor, adolescenților și studenților din comunitățile în care este prezentă compania.

De asemenea, în 2015 Marius s-a alăturat boardului Teach for Romania, asociația care își dorește să asigure accesul facil la educație, pentru toți copiii români, indiferent de mediul din care provin. În numele lor participă des la maratoane și aleargă pentru a strânge fonduri prin intermediul platformei Galantom.

Ce te motivează să fii generos? A existat o persoană anume care te-a inspirat?

Dorința de a-i ajuta pe cei din jur este în noi de când suntem foarte mici. Chiar dacă, în vâltoarea activităților zilnice, mai uităm, sunt în jurul nostru oameni care ne aduc aminte de acest lucru prin tot ceea ce fac. Unul din acești oameni este Ionuț Soleanicov. După studii și după o carieră impresionantă pe mai multe continente, a hotărât să se întoarcă în România să ajute la înființarea Teach for Romania.

Ce te-a făcut să rezonezi cu cauza aleasă?

M-a convins cu viziunea lui pentru schimbările posibile în sistemul de educație din România și m-am alăturat board-ului acestei organizații. Acum, Iuliana Pielmus continuă ce a început Ionuț și duce Teach for Romania la un alt nivel de impact.

Care au fost provocările întâmpinate pe parcurs și cum te-a ajutat platforma Galantom?

În toți acești ani în care am încercat să sprijin diverse cauze am descoperit un lucru surprinzător pentru mine: e mai ușor să strângi sume semnificative de bani de la câteva companii mari decât prin campanii de la donatori individuali. Dar există și Galantom: printr-o platformă extrem de ușor de folosit poți ajunge la mulți donatori care să sprijine cauza ta, atât mai mici cât și mai mari, daca ești un pic convingător 🙂

De ce consideri că este important să fim generoși?

Nivelul de implicare socială arată gradul de dezvoltare a unei societăți. Oricare ar fi cauzele pe care le sprijinim, faptul că ne pasă și că ne implicăm duce la o viață mai bună nu numai pentru cei pe care îi ajutăm, dar și pentru noi.


🎁

Marius și-a dăruit ziua de naștere pe platforma Galantom. Te invităm să îl susții cu o donație luna aceasta aici.


Află cum poți susține o cauză socială prin instrumentele platformei Galantom:

Dăruiește ziua ta

Ce-ai spune dacă anul acesta ți-ai dărui ziua de naștere unei cauze în care crezi? Deschide o pagină de strângere de fonduri pe platformă și roagă-ți familia, prietenii și cunoscuții să schimbe cadourile cu donații pentru cauza aleasă de tine. 

De ziua ta, toată atenția celor dragi este canalizată către tine. Cum ar fi să o redirecționezi către o cauză socială care are nevoie de tine? 

Provocări sportive

Dacă ești o persoană activă, poți să deschizi o pagină de strâns fonduri pe platforma Galantom și să dăruiești participarea ta la evenimentele sportive pentru cauzele care au nevoie de ajutorul tău și care sunt urcate pe platformă.

De asemenea, poți porni o provocare sportivă individuală.

Dar Galantom

Dăruiește-ți nunta, botezul, Crăciunul, Paștele, 8 Martie sau altă zi specială din viața ta unei cauze. Indiferent de ocazia specială aleasă, gestul tău va avea un impact pozitiv și potențial de a schimba în bine viața unor oameni.

Dăruiește cu rost și fii un model de generozitate pentru ceilalți.


Avem nevoie de oameni generoși și implicați și, dacă ai ajuns până aici, suntem siguri că ești de-al nostru. Te așteptăm pe platforma Galantom să faci fapte bune și să fii o sursă reală de inspirație pentru ceilalți.

Sustine Galantom

Platforma Galantom împlinește 10 ani!

În acești ani, am sprijinit aproape 500 de organizații non-profit, 1665 de proiecte și am facilitat 210.500 de donații.

Ajută-ne să facem și următorii 10 ani despre generozitate!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.