Premiul Galantom pentru cel mai activ fundraiser la Raiffeisen Bucharest Marathon 2015

....

Raiffeisen Bucharest Marathon este cel mai mare eveniment de alergare din Romania, dar si evenimentul care aduna cel mai mare numar de alergatori care sustin cauze caritabile la un loc.

Ne bucuram sa vedem ca evenimentul creste de la an la an, mai ales in ce priveste numarul de oameni care strang fonduri pentru cauzele in care cred. Noi ne raportam la datele pe care le avem legate de platforma Galantom, dar stim ca sunt si alti fundraiseri voluntari care sustin cauze caritabile in afara platformei.

Comparativ cu anul trecut numarul de fundraiseri pe Galantom la RBM a crescut de la 191 la 280, numarul de cauze sustinute de la 19 la 28, iar suma stransa de la 145.751 la peste 230.000. Este meritul vostru, al celor implicati si al organizatiilor care reusesc sa va aduca impreuna in jurul unor cauze care lupta sa aduca schimbare in bine in comunitate.

Cauzele si proiectele care au fost sustinute de fundraiseri voluntari anul acesta la RBM le puteti vedea aici.

Impreuna cu prietenii de la ABRC (organizatorii evenimentului) si anul acesta vom premia cel mai activ fundriaser voluntar pe Galantom la RBM, in cadrul galei post eveniment care va avea loc pe 15 octombrie la Athenee Palace Hilton. Speram ca acest premiu sa devina o traditie care sa creasca impreuna cu evenimentul si cu implicarea mai multor oameni de bine.

Criterile de selectie ale nominalizatilor au fost atat suma stransa cat si numarul de donatii pe care au reusit sa le atraga pe pagina personala de fundraising. Pentru fiecare dintre aceste criterii am oferit un punctaj, iar totalul punctelor a desemnat pozitia in clasament:

Pentru suma stransa:

>100 RON = 1 pct.
>200 RON = 2 pct.
>500 RON = 3 pct.
>1000 RON = 4 pct.
>2000 RON = 5 pct.
>3000 RON = 6 pct.
>4000 RON = 7 pct.
>5000 RON = 8 pct.
>6000 RON = 9 pct
>7000 RON = 10 pct

Pentru numarul de donatii:

>5 donatii = 1 pct
>10 = 2 pct
>15 = 3 pct.
>20 = 4 pct.
>25 = 5 pct.
>30 = 6 pct.
>35 = 7 pct.
>40 = 8 pct.
>50 = 9 pct.
>60 = 10 pct.

De asemenea, am luat in calcul sumele si numarul de donatii atrase individual, incat, in cazul paginilor de echipa, numarul de puncte au fost impartite la numarul de fundraiseri care strans fonduri prin intermediul paginii respective.

In urma acestor criterii de selectie, nominalizatii sunt:

1. Daniel Mischie – pentru AITA – vezi pagina de fundraising aici;

2. Remi Vignaud – pentru Fundatia Olimpica Romana- vezi pagina de fundraising aici;

3. Alex Dima – MerciCharity – vezi pagina de fundraising aici;

Desigur ca toti fundraiserii de pe Galantom merita un premiu si un mare MULTUMESC, iar aceasta departajare a fost facuta doar pentru ca uneori este nevoie sa ne raportam la niste criterii obiective si general valabile. Stim cu totii ca efortul vostru nu se masoara doar cantitativ, ci mai ales calitativ si, cel mai important este ca se vede in impactul pe care il aduceti fiecare la cresterea calitatii vietii in comunitatea in care cu totii traim.

UN MAAAARE MULTUMESC VOUA!

 

Sustine Galantom

Platforma Galantom împlinește 10 ani!

În acești ani, am sprijinit aproape 500 de organizații non-profit, 1665 de proiecte și am facilitat 210.500 de donații.

Ajută-ne să facem și următorii 10 ani despre generozitate!

Tagged with:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.