Premiul pentru cel mai activ Galantom la Gala Oameni pentru Oameni 2015

Împreună cu prietenii de la ARC, cărora le mulțumim pentru colaborarea minunată care a devenit deja o tradiție, îi vom premia în această seară, la Gala Oameni pentru Oameni, pe cei mai activi fundraiseri voluntari în 2015-2016.

În fiecare an ne e foarte dificil să alegem dintre atâtea inițiative și povești frumoase de implicare, dar, pentru că este o premiere, trebuie să avem niste criterii de ierarhizare :).

Nominalizații de anul acesa sunt:

Andrei Roșu

andrei-rosu-3

Tată a doi copii, sportiv de anduranță, blogger și scriitor inspirațional, coach, speaker motivațional, percuționist amator, organizator de evenimente sportive caritabile, deținător al unui record Guiness și Galantom. Andrei Roșu a fost “pilotul de încercare” Galantom având prima pagină de fundraising de pe paltformă. A susținut mai multe cauze printre care HOSPICE Casa Speranței, Pădurea Copiilor și Scoala de Valori prin participarea la mai multe evenimente sportive de anduranță – Enduroman Arch 2 Arc, 6633 Arctic Ultra, Los Angeles Marathon, Ultra Swim Challenge (20 de km înot), Triplu Ultra Triatlon la World Cup UltraTriathlon Challenge reușind să strângă în total peste 312.000 lei din aproape 800 de donaţii pe Galantom.

radu-cristi-1Radu Cristi

În 2012 participa ca fotograf oficial la prima ediţie Transmaraton, un ultramaraton caritabil pe Transfăgărăşan. Inspirat de alergatori şi-a pus la bataie pasiunea pentru fotografie ca să strângă fonduri pentru patru cauze: Inima Copiilor, HOSPICE Casa Speranţei, Pădurea Copiilor şi ProVita. Radu face poze la evenimente sportive pe care le ofera gratuit, la rezoluţie mare şi fără watermark. În schimb, îi încurajează pe toţi cei fotografiaţi să doneze cât doresc pentru cauzele susţinute de el. Din 2013 a fost nelipsit de la aproape toate evenimentele sportive, iar acest lucru se vede şi în totalul donaţiilor strânse: peste 14.800 lei de la 280 de donatori.

dana-rogoz-1Dana Rogoz

Anul trecut, când a împlinit 30 de ani, Dana Rogoz a tras linie şi am constatat că are tot ce îşi doreşte: o familie perfectă, foarte mulţi prieteni, o profesie fascinantă, foarte multe proiecte profesionale împlinite, altele deja planificate şi multe bucurii pentru care este foate recunoscatoare. Aşa că a ales să îşi dăruiască ziua de naştere pentru a susţine Touched România. I-a placut atât de mult încât a repetat experienţa şi anul acesta pentru aceeaşi cauză. Pe lângă Touched România, Dana Rogoz a susţinut prin intermediul Galantom şi United Way, reuşind să strângă până în prezent peste 10.200 de lei din peste 70 de donaţii.

Cine credeți că va fi câștigătorul?

About Author

Andrei Chirtoc

Leave a Reply