Multe surprize pentru cei care sunt si cei care vor sa fie Galantomi la Raiffeisen Bucharest Marathon 2015

....

La editia din 2015 Raiffeisen Bucharest Marathon, Galantom si comunitatea oamenilor de bine care a crescut in jurul proiectului nostru implineste doi ani. Sunt doi ani in care am reusit sa strangem impreuna peste 1,4 milioane de lei pentru mai mult de 50 organizatii non-profit active pe Galantom.

Cu sprijinul ABRC, organizatorii Raiffeisen Bucharest Marathon, v-am pregatit mai multe surprize care va asteapta la standul Galantom din piata Constitutiei si pe traseul de alergare pe 3 si 4 octombrie.

Alearga pentru cauza in care crezi la Raiffeisen Bucharest Marathon 2015 si Galantom iti face „statuie”!

Toti cei care sunt interesati sau care deja sustin o cauza prin intermediul platformei Galantom sunt invitati  pe 3 si 4 octombrie la standul nostru din Piata Constitutiei. Daca veniti cu tricoul sau insemnul cauzei pe care o sustineti vei putea sa faceti poze intr-un set-up special pregatit pentru voi si veti primi o surpriza din partea echipei Galantom.

Ne dorim sa fie un setup amuzant. Stim ca voi sustineti o cauza donand, facand fundraising sau alt fel de voluntariat, in mod gratuit si nu asteptati “o statuie” in schimb sau nu vreti neaparat sa iesi in fata cu asta. Dar, pe de alta parte, unul dintre scopurile proiectului Galantom este tocmai sa scoata in fata omenii implicati, cu intentia de a schimba perceptia despre faptul ca in Romania oamenii sunt egoisti si interesati doar de ei. Asa ca va invitam pe toti sa faceti un pas in fata, sa veniti sa faceti o poza la stand, ca sa le aratam tuturor ca suntem multi si ca nu trebuie sa ai super puteri ca sa fii super eroul unei zile pentru cineva care are nevoie de ajutor.

Vestea buna merge mai departe!

Daca sustineti o cauza, fie ca alergati, fie ca donati, fie ca ati facut in altfel volutariat, veniti la standul Galantom din piata Constitutiei, spuneti-ne povestea voastra si care este motivatia voastra de a sustine cauza in care credeti. Noi vom face un video si un material scris cu povestile voastre pe care le vom raspandi in media online ca sa ducem vestea buna mai departe.

Punctul de incurajare Galantom de pe traseu

Vom avea pe traseu un punct de incurajare de unde de va veti putea incarca cu energie pozitiva. Va vom incuraja cu cantece la chitara, mesaje energizante, dedicatii muzicale si multa-multa voie buna.

Mesajele voastre amuzante si motivationale de incurajare pot fi castigatoare la tombola

Scrieti-ne pe adresa [email protected] sau veniti sambata inainte de cursa la stand si spuneti-ne care este mesajul vostru amuzant cu care ati vrea sa ii incurajati pe alergatori pe traseu, iar noi il vom pune pe pancartele noastre sau il vom scanda cu voie buna in ziua cursei. Toti creatorii de mesaje vor intra intr-o tombola cu trei premii constand in cate un buff.

Castigatorii tombolei vor fi anuntati pe 04 octobrie la ora 20:00 pe pagina de Facebook Galantom.

Nu uitati sa ne lasati, impreuna cu mesajele voastre, numele si datele de contact pentru a va inscrie in tombola.

Premiul Galantom pentru cel mai bun fundraiser la Raiffeisen Bucharest Maraton

Si anul acesta vom oferi premiul pentru cel mai bun fundraiser individual pe Galantom, alergatorului care a strans cei mai multi bani individual pentru a sustine cauza in care crede la Raiffeisen Bucharest Marathon prin intermediul platformei Galantom, pana la data de 9 octombrie 2015 ora 23.59. Ne dorim sa facem din asta o traditie.

Premiul va fi oferit in cadrul Galei Raiffeisen Bucharest Marathon care se va tine post eveniment. Castigatorul va fi anuntat pe blogul si pagina de Facebook Galantom pe 10 octombrie 2015.

Va asteptam pe 3 si 4 octombrie la standul Galantom din piata Constitutiei sa ne cunoastem (iar, daca ne-am cunoscut deja, sa ne recunoastem :)), sa ne bucuram impreuna si sa aratam ca suntem multi si buni! 🙂

Spor la antrenament si la fapte bune!

Sustine Galantom

Platforma Galantom împlinește 10 ani!

În acești ani, am sprijinit aproape 500 de organizații non-profit, 1665 de proiecte și am facilitat 210.500 de donații.

Ajută-ne să facem și următorii 10 ani despre generozitate!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.