fbpx

Testimoniale

"Galantom este comunitatea oamenilor frumosi care vor sa imbine bucuria miscarii cu faptele bune! Ma bucur sa fac parte dintr-un asemenea grup si sunt convinsa ca impreuna putem implini vise! Ajutandu-ne semenii, ne ajutam pe noi! Multumim ca ne ajutati sa impartim zambete :)"
Ana Maria Branza
Fundraiser Asociatia AITA
Suntem de aproximativ o luna pe Galantom, iar pentru noi experienta de evenimente sportive este la inceput. Mi se pare geniala existenta unui site precum Galantom pentru ca altfel nu am fi avut infrastructura sa continuam atragerea de fonduri prin intermediul evenimentelor sportive pentru cauza noastra, astfel existenta Galantom ajutat la cresterea capacitatii noastre organizationale.
Dragos Belduganu
head of social engagement / Scoala de Valori
Salut, nu am participat la SkyRun, deoarece nu am aflat la timp de eveniment. Însă mi-ar fi plăcut să particip. Am ales să donez pentru că îmi place foarte mult inițiativa ta și faptul că ai apelat la această platformă care face donația aproape la fel de simplă precum scoaterea din portofel a unei bancnote pentru a o întinde unui cerșetor. Diferența este că, prin această metodă, știu că banii vor fi folosiți într-adevăr cu un scop bun, spre deosebire de situația cerșitului, despre care niciodată nu poți să știi dacă este cu adevarat o necesitate sau doar o afacere. Toate cele bune, Anca.
Anca Fratila
Donatorul cu numarul 1000

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.