fbpx

Testimoniale

Să îți donezi ziua e cel mai frumos cadou pe care ți-l poți face! Mai ales când ai deja prietenii și familia în jur și îți este suficientă dragostea lor, cadourile se pot transforma și merge la cei care au mult mai mare nevoie de ele. Eu mi-am donat în ultimii doi ani ziua pentru educația copiilor din centre de plasament prin programul Ajungem MARI pe care l-am fondat. Bucuria e cu atât mai maire cu cât apoi și alți prieteni și-au donat zilele de naștere cu un entuziam extraordinar. Se bucurau la fiecare donație în plus, mai ales când depășeau suma pe care și-au propus-o inițial. Asa au reușit să strângă bani pentru a trimite nu un copil, ci 4 copii în tabără!
Iarina Taban
Fundraiser Ajungem Mari
În schimbul câtorva minute, cât ia scrierea textului prin care mi-am invitat prietenii să facă un cadou mai special, am primit ceva care ține mai mult decât gustul unui tort în gură - bucuria și împlinirea dorințelor unor copii, chiar de zilele lor de naștere. Este frumos să primești, dar mult mai mare este bucuria atunci când împarți darul cu niște copii care ne pot schimba viitorul.
Toader Păun
Fundația Regală Margareta a României
De ziua mea, în loc să primesc sticle de vin rafinat, cărți interesante de istorie sau obiecte cu care să îmi decorez camera, prefer să dau ceva înapoi comunității în care mi-am petrecut cea mai mare parte din viață. Poți avea aproape tot ce îți dorești în viață, dacă poți să îi ajuți pe cei din jurul tău să obțină ceea ce ei își doresc. Cred că oricine poate renunța măcar o dată în viață la cadourile de ziua lui pentru a aduce puțină bucurie celor care au nevoie de ajutor. De aceea am ales să îmi dăruiesc ziua de naștere pentru UnitedWay.
Radu Florescu
Fundraiser pentru United Way Romania
Anul trecut am luat decizia de a-mi împărți cadoul aniversar cu asociația din care fac parte, Caravana cu Medici. Am făcut acest lucru pentru că am realizat câtă nevoie este de un asemenea program în mediul rural și cât de mult bine putem face. Nu știam la ce să mă aștept, dacă lumea va dona și dacă voi reuși să ating suma țintă pe care o alesesem. Am aflat, însă, că am în jurul meu o mulțime de oameni extraordinari, care nu numai că m-au ajutat să obțin suma dorită, ci chiar au dublat-o. A fost un mod foarte frumos de a sărbători ziua de naștere, să pot face un cadou altcuiva și să mă bucur de realizările lor la care am contribuit și eu, măcar puțin. Vă mulțumesc pentru că ați făcut acest proces distractiv și simplu!
Lorena Aneculei
Fundraiser pentru Caravana cu Medici
"Galantom este comunitatea oamenilor frumosi care vor sa imbine bucuria miscarii cu faptele bune! Ma bucur sa fac parte dintr-un asemenea grup si sunt convinsa ca impreuna putem implini vise! Ajutandu-ne semenii, ne ajutam pe noi! Multumim ca ne ajutati sa impartim zambete :)"
Ana Maria Branza
Fundraiser Asociatia AITA
Pe mine mă "deranjează" formula "ziua în care m-am născut" pentru că eu nu o văd așa. De aceea o scot de pe rețelele de socializare și prefer să nu fac mare tamtam din ea. Nu "ne" naștem, așa că ziua aceea nu este automat a noastră, toate urările fiind într-un sens gratuite. Singurul mod prin care o putem face a noastră e să o facem să spună ceva bun despre noi, să-i dăm sens ei și implicit nouă. Dacă ar fi să spun ceva despre mine e că îmi place foarte mult muzica. De ziua "mea" de naștere am vrut să împărtășesc bucuria asta cu cineva, și Gabi e cel mai potrivit om cu care am putut face asta. Pe Gabi îl cunoscusem făcând voluntariat și mi-am dorit să se poată bucură de muzică la fel cum mă bucur și eu. Drept urmare mi-am bătut niște prieteni la cap să mă sprijine pentru a-i cumpără un aparat nou auditiv cu care să poată asculta muzică și cu care se poate bucura de vocile celor dragi. Am primit cadou peste 3000 de lei de la oameni dragi și mai ales de la oameni cu care uitasem să țin legătura care mi-au dăruit sens, cel mai frumos cadou de ziua mea.
Constantin Negruț
Fundraiser pentru Envision Romania
Salut, nu am participat la SkyRun, deoarece nu am aflat la timp de eveniment. Însă mi-ar fi plăcut să particip. Am ales să donez pentru că îmi place foarte mult inițiativa ta și faptul că ai apelat la această platformă care face donația aproape la fel de simplă precum scoaterea din portofel a unei bancnote pentru a o întinde unui cerșetor. Diferența este că, prin această metodă, știu că banii vor fi folosiți într-adevăr cu un scop bun, spre deosebire de situația cerșitului, despre care niciodată nu poți să știi dacă este cu adevarat o necesitate sau doar o afacere. Toate cele bune, Anca.
Anca Fratila
Donatorul cu numarul 1000

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.