Raiffeisen Bank Bucharest Marathon va fi anul acesta virtual

....

După consultarea cu autoritățile și partenerii, Bucharest RUNNING CLUB a decis ca ediția de anul acesta a Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON să se desfășoare virtual.

Alergătorii care, chiar dacă nu se pot întrece umăr la umăr, doresc să rămână în formă, să continue să susțină cauzele sociale în care cred și să adauge colecției medalia ediției anului 2020, vor avea nu o zi ci două săptămânii de alergare în perioada 11-25 octombrie.

Participanții care se înscriu la “#RunRomania Virtual Run Week” optează încă de la înregistrare pentru una dintre cauzele sociale sau de mediu, pe care aleg să o susțină și au posibilitatea de a lua startul de oriunde din lume, la una dintre cursele de 42 km, 21km, 15km, 10km și 5km, pe traseele alese de ei înșiși, având la dispoziție 14 zile pentru a finaliza cursa, în perioada 11-25 octombrie.

Înscrierile se pot face pe site-ul www.bucharest-marathon.com, iar înregistrarea timpului și realizarea clasamentului se face prin intermediul aplicației #RunRomania.

În ciuda condițiilor care ne-au obligat să ne reorganizăm din mers, câteva ONG-uri precum HOSPICE Casa Speranței, Motivation România, Salvați Copiii România, Totul este posibil, MagiCAMP, Ajungem Mari, Hope and Homes for Children au reușit să mobilizeze și anul acesta echipe de alergători fundraiseri prin platforma Galantom.

Până acum peste 225 de fundraiseri au strâns peste 167.000 de lei, dar cursa nu s-a încheiat. Mai multe despre proiectele pe care le poți încă susține pe Galantom prin participarea la Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON – “#RunRomania Virtual Run Week, vezi AICI. Întâi trebuie să te înscrii la eveniment și apoi iți poți cerea pagina de fundraising pe sportiv.galantom.ro.

Sustine Galantom

Platforma Galantom împlinește 10 ani!

În acești ani, am sprijinit aproape 500 de organizații non-profit, 1665 de proiecte și am facilitat 210.500 de donații.

Ajută-ne să facem și următorii 10 ani despre generozitate!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.