Generozitatea răsare în sud: despre fapte bune la Sun Talks

....

Ne-am bucurat să fim prezenți toamna asta, în cadrul Sun Talks, la Sun Plaza. Sub umbrela Generozitatea răsare în sud,  am povestit, în cadrul a două ediții de Sun Talks, despre subiectele noastre preferate – generozitate și voluntariat.

Pe 11 noiembrie, Ana Cristache ne-a dezvăluit cum putem schimba viața unui copil prin educație și dedicare. Ana s-a alăturat familiei Ajungem MARI ca voluntar și acum, ca Director General, este implicată în toate proiectele programului: “Relația voluntar-copil se bazează pe încredere și prietenie. Poate nu schimbi lumea, dar cu siguranță poți schimba lumea unui copil. Pentru mine, nu este doar un job. Viața mea este aici.”

Florin Oltean, tată a 3 copii și voluntar timp de 5 ani, este și coordonator de voluntari în cadrul organizației Ajungem Mari. Acesta lucrează cu copiii instituționalizați, ajutându-i în procesul educațional și inițiind strângeri de fonduri pentru a susține terapia copiilor. Florin a început voluntariatul inspirat de proprii copii. El îi ajută pe copiii din Programul Ajungem Mari la lecții, la meditații și să se pregătească pentru o viață independentă.

Urmărește ediția de pe 11 noiembrie a Sun Talks, aici:

Pe 18 noiembrie, Gabriel Solomon și Andrei Gligor ne-au arătat cum intențiile se pot transforma în acțiuni concrete!

Gabriel Solomon este unul dintre cofondatorii platformei Galantom. Alături de el a fost Andrei Gligor, care spune despre el că este “Ultramaratonist de fapte bune”, pasionat de sport și alergări de anduranță în beneficiul unor asociații caritabile. Acesta a alergat maratoane de șosea, maratoane și ultramaratoane montane, curse de triatlon, Ironman 70.3 și una dintre cele mai dificile curse de anduranță din lume, Marathon des Sables – 250 km de alergare în deșertul marocan. Toate aceste alergări au fost făcute în beneficiul unor asociații cum ar fi Asociația Inima Copiilor, Hospice Casa Speranței, Pădurea Copiilor și multe altele.

Urmărește ediția Sun Talks cu Gabriel Solomon și Andrei Gligor, AICI.

Galantom.ro este platforma de fundraising peer to peer care ajută oamenii de bine din România să strângă fonduri pentru proiectele ONG-urilor care aduc schimbare în comunitate. Anul acesta împlinim 10 ani și te invităm să ne susții, să putem face și următorii 10 ani despre generozitate: detalii aici.

Îți punem la dispoziție, pe Galantom.ro, instrumentele de care ai nevoie, pentru a-ți aduce contribuția, prin strângere de donații, la o cauză pe care dorești să o sprijini. Dăruiește-ți ziua de naștereadoptă o provocare sportivă sau un obicei bun, totul pentru a strânge fonduri pentru un ONG ales de tine! Galantom.ro este un proiect non profit al Asociației OneKind, a cărei misiune este să îi inspire pe oameni să fie generoși, creând instrumente și contexte în care aceștia să își pună în valoare generozitatea.

Sustine Galantom

Platforma Galantom împlinește 10 ani!

În acești ani, am sprijinit aproape 500 de organizații non-profit, 1665 de proiecte și am facilitat 210.500 de donații.

Ajută-ne să facem și următorii 10 ani despre generozitate!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.