Raiffeisen Bank Bucharest Marathon – faptele bune prind viteză

....

Dacă alergarea îți provoacă bucurie, pe 8 și 9 octombrie vine un weekend plin de culoare și voie bună, cu o componentă caritabilă deja binecunoscută. Te așteptăm, alături de cei dragi, în București, la a 15-a ediție a Raiffeisen Bank Bucharest Marathon, unul dintre cele mai importante evenimente de alergare pe asfalt ale anului.

Ca în fiecare an, participanții pot alege ca, prin cursa la care participă, să susțină și să strângă fonduri pentru una dintre cauzele sociale ale organizațiilor non-profit asociate. Nu trebuie să fii alergător profesionist pentru a lua parte la maraton – există curse pentru diferite categorii, inclusiv pentru copii sau pentru persoanele cu dizabilități.

Cursa specială a copiilor, pentru vârste între 0 și 12 ani, revine în sfârșit, după o pauză luată în perioada pandemiei. Copiii între 6 și 12 ani pot alerga singuri cei 1,4 km, iar micuții sub 6 ani trebuie să fie însoțiți de un părinte sau tutore/adult.

Sursă foto: https://bucharest-marathon.com/

Ocazia perfectă pentru a face mișcare și fapte bune

Există 18 organizații non-profit asociate Raiffeisen Bank Bucharest Marathon pentru care se pot strânge fonduri alergând, multe dintre ele fiind prezente, de asemenea, și pe platforma Galantom. Printre acestea se numără cauze din domeniul sănătății, educației, dar și proiecte care ajută copiii și persoanele vulnerabile să poată duce un trai decent. Salvați Copiii, Hope and Homes for Children, Magicamp Association, HOSPICE Casa Speranței sau Ajungem Mari sunt doar câteva dintre organizațiile pentru care se strâng donații pe platformă prin participarea la maraton.

Galantom este un instrument important de strângere de fonduri pentru organizațiile caritabile asociate Raiffeisen Bank Bucharest Marathon încă din 2013. De-a lungul timpului, au fost create pe platforma online 1996 de pagini de donații, pentru 105 cauze ce puteau fi susținute de alergători. Datorită acestor sportivi amatori, s-au strâns peste 1.937.156 lei.

Ne dorim mult ca această sumă să crească și ca tot mai mulți oameni să înceapă să asocieze alergarea nu numai cu o stare de bine, ci și cu posibilitatea de a face fapte bune și de a-i inspira pe cei dragi să ajute. Așadar, te invităm să-ți legi șireturile și să te alături comunității galantomilor alergători, la una dintre cursele de 42 km, de 21 km, de 10 km, la cursa populară de 2,5 km, la cursa copiilor sau la cursa ștafetă x 4. Tot ce trebuie să faci este să-ți validezi înscrierea la maraton, apoi să-ți creezi o pagină asociată cauzei pe care ai ales să o susții pe sportiv.galantom.ro


Detaliile privind înscrierea se pot găsi în regulamentul oficial al evenimentului.

Descoperă AICI toate proiectele pentru care poți strânge fonduri prin Galantom, dacă alergi la eveniment.

Sustine Galantom

Platforma Galantom împlinește 10 ani!

În acești ani, am sprijinit aproape 500 de organizații non-profit, 1665 de proiecte și am facilitat 210.500 de donații.

Ajută-ne să facem și următorii 10 ani despre generozitate!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.