7 motive să fii #MoșCrăciunGalantom

....

2020 a fost un an plin de provocări pentru toată lumea. Anul acesta, am realizat că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci în inimă. Așa că, te invităm să adopți adevăratul spirit al Crăciunului: generozitatea. Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta este bucuria de a ajuta pe cineva.

Pentru a-ți fi mai ușor, am creat pagina dar.galantom.ro, unde te invităm să fii #MoșCrăciunGalantom pentru cauza în care crezi. De ce? Ți-am pregătit șapte motive:

  1. Pentru că poți face asta. 2020 ne-a amintit cât de interconectați și interdependenți suntem. Dacă ești una dintre persoanele care poate să-și sprijine comunitatea în vreun fel, ești deja privilegiat/ă cu o desagă de noroc și avuție numai bună de împărtășit. 
  2. Actele de caritate tind să aducă oamenii aproape, așa că o campanie #MoșCrăciunGalantom te-ar putea ajuta să te reconectezi cu oameni dragi și chiar să-i inspiri să fie mai generoși și empatici. 
  3. Găsirea cauzei în care crezi e poate unul dintre cei mai importanți pași. E un moment bun de introspecție și de meditație asupra valorilor tale și a societății pe care vrei să o consolidezi sau construiești. 
  4. Generozitatea te face să te simți bine, să fii mai altruist și mai puțin stresat, pe scurt, îți îmbunătățește calitatea vieții. Îți amintești sentimentul pe care l-ai avut când ai făcut ultima oară voluntariat sau când ai ajutat pe cineva pe stradă sau chiar pe unul dintre prietenii tăi? 
  5. Secret Santa la birou e mai greu de desfășurat acum, dar poți sărbători spiritul generozității online, dăruind pentru o cauză care crezi că ți-ar bucura colega/ul de servici. 
  6. E o perioadă în care am vrea să ne vedem prietenii și familiile, să ne bucurăm de relaxare, mâncare, muzică și cadouri, dar încă trebuie să fim precauți și grijulii. Așa că, #MoșCrăciunGalantom poate fi un cadou personalizat care ține cont de distanțarea socială și de măsurile epidemiologice actuale. 
  7. Dacă ipohondria îți e prietenă apropiată sau pur și simplu încerci să fii cât mai atent cu pachetele pe care le atingi în timpul pandemiei, o campanie #MoșCrăciunGalantom e cu siguranță printre cele mai sanitare modalități de a dărui și a primi :). În plus, îți scutești prietenii de alergătura prin aglomerația din oraș sau din online ca să îți caute cadou.

Te invităm să îți faci o pagină de Galantom și să le spui celor din familie și prietenilor că în locul cadourilor, îți dorești să susțineți împreună pe cineva care are nevoie de ajutor.

Îți dorim sărbători frumoase, pline de iubire, bucurie și multe cadouri care fac diferența — dar.galantom.ro!

Sustine Galantom

Platforma Galantom împlinește 10 ani!

În acești ani, am sprijinit aproape 500 de organizații non-profit, 1665 de proiecte și am facilitat 210.500 de donații.

Ajută-ne să facem și următorii 10 ani despre generozitate!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.