Dăruiește-ți cadourile de 1 Martie și Ziua Femeii unei cauze sociale

martisor galantom
....

Pentru al doilea an consecutiv, platforma de fundraising Galantom.ro lansează doamnelor, domnișoarelor dar și domnilor provocarea de face o faptă bună de 1 Martie sau 8 Martie. Doamnele pot strânge fonduri pentru o cauză în care cred dăruindu-și mărțisoarele și cadourile de 8 Martie pentru unul dintre cele peste 470 de proiecte ale organizațiilor și asociațiilor de pe Galantom, cu impact în domenii precum educație, sănătate, mediu sau incluziune socială, pe www.dar.galantom.ro.

Domnii pot face o donație în numele unei femei dragi din viața lor în loc de Mărțișor sau cadou de 8 Martie.

Provocarea pentru doamne:

Doamnele care își propun să renunțe la cadou în favoarea unor donații către o cauză socială își pot crea o pagină de fundraising, selectând cauza sau proiectul social pentru care doresc să strângă donații cu ocazia Mărțișorului, printr-un mecanism foarte simplu: 

  1. Pentru a crea o pagină de fundraising, accesează dar.galantom.ro și selectează un proiect de suflet pentru tine, din cele disponibile pe platformă, pe care să-l susții.

2. Următorul pas este să completezi câmpurile cu informațiile tale personale, să creezi o descriere pentru a-ți încuraja prietenii și cunoștințele să doneze pentru cauza aleasă de tine și să urci o fotografie sugestivă. Nu uita să stabilești și suma pe care îți dorești să o strângi. Dar nu îți face griji dacă nu îți atingi obiectivul, toți banii adunați de tine vor merge oricum către proiectul selectat de tine și vor fi de folos.

3. De acum, solicitarea de creare a paginii tale a fost trimisă către asociația/organizația pe care ai ales-o și vei primi cât de curând aprobarea lor prin e-mail. Cât timp pagina ta se află în proces de aprobare, o să arate cam așa:

4. După ce primești pe e-mail aprobarea pentru crearea paginii tale, poți copia link-ul și îl poți distribui prietenilor, rudelor și cunoștințelor tale, cărora știi că le-ar plăcea să îți facă un cadou de 1 Martie sau 8 Martie.

Fiecare donator are opțiunea de a oferi un mic procent din sumă și pentru susținerea platformei Galantom.ro, dar este important să menționăm că acest lucru nu este obligatoriu. După încheierea campaniei, toți banii strânși vor ajunge la cauza aleasă de tine și te vei putea mândri cu fapta ta bună. 

Provocarea pentru domni:

Noutatea introdusă anul acesta este că am pregătit o surpriză și pentru domnii ce vor să înlocuiască Mărțișorul sau floarea de 8 Martie cu un cadou de mai mare însemnătate, ce poate fi oferit femeilor importante de lângă ei. 


Domnii pot accesa https://galantom.ro/events/, unde pot face o donație-cadou în numele persoanelor dragi, pentru orice proiect de Mărțișor aflat în listă. În schimb, vor primi o cartolină ce poate fi personalizată, pentru a o dărui femeilor importante din viața lor. Cartolina poate fi trimisă pe e-mail sau printată și dăruită fizic, ca un fel de felicitare, în loc de Mărțișor sau cadou. Link-ul de unde se poate descărca cartolina va fi disponibil în notificarea de confirmare a donației.

Sustine Galantom

Platforma Galantom împlinește 10 ani!

În acești ani, am sprijinit aproape 500 de organizații non-profit, 1665 de proiecte și am facilitat 210.500 de donații.

Ajută-ne să facem și următorii 10 ani despre generozitate!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.