Micrograntul Galantom pentru susținerea atragerii de fundraiseri prin Dăruieste ziua ta pentru cauza ta – Runda 1

....

UPDATE 03.04.2023 – Anunțarea câștigatorilor primei runde

La micrograntul Galantom pentru susținerea atragerii de fundraiseri prin Dăruieste ziua ta – Runda 1 s-au înscris 17 organizații:

  1. Asociația One Rescue
  2. ACV/ Asociația Cristi Vasiliu
  3. Asociația ”Țara Tinerilor Uniți”
  4. Asociația Învingem Autismul
  5. Asociația ANAIS
  6. Asociația Pastel
  7. Fundația Inocenți Bistrița
  8. Asociația Prader-Willi București
  9. Mental Health for Romania
  10. Asociația Împreună pentru Stefan și Răzvan
  11. Asociația Magic (MagiCAMP)
  12. Asociația Love And Give
  13. Împreună pentru Bubu
  14. Salvați Copiii Iași
  15. Asociația Suport Mastocitoză România
  16. Asociația HEM
  17. Asociația Lindenfeld (Ajungem Mari)

Câștigatorii Rundei 1 sunt organizațiile Asociația Liendenfeld (Ajungem Mari) și Asociația Magic.

Nu am mai făcut tragere la sorți pentru că celelalte organizații înscrise nu au reușit să îndeplinească integral condițiile de participare din regulament (mai jos).

Vă mulțumim și vă invităm să rămâneți pe recepție pentru că ne propunem să mai anunțăm și alte runde ale acestui microgrant în decursul anului.

Informații generale

Galantom, proiect al Asociației Onekind, vine în sprijinul organizațiilor partenere de pe platformă cu un microgrant care să le ajute să atragă noi fundraiseri voluntari pentru proiectele lor.  

Micrograntul este deschis tuturor organizațiilor de pe Galantom și oferă un buget pentru derularea de campanii în social media (Facebook și Instagram), care sa aibă scopul de a atrage noi fundraiseri care să-și dăruiască ziua pentru cauzele lor. 

Dincolo de bugetul oferit, organizațiile beneficiare ale grantului vor primi consultanță pentru crearea de conținut și implementarea campaniilor de la agențiile partenere Galantom – Conan PR și Mavericks. 

Condiții de participare

Grantul se adresează tuturor organizațiilor care au un cont activ pe platforma Galantom și care îndeplinesc condițiile de mai jos:

  • Să aibă minim 5 pagini de fundraising active, create de fundraiseri pentru cauza lor în perioada 01 – 31 martie 2023 prin mecanismul Dăruiește ziua ta de pe Galantom. 
  • Pagini de fundraising active sunt considerate cele care au cel puțin o donație înregistrată în perioada sus menționată.
  • Totalul sumelor strânse pe paginile de fundraising create de fundraiseri pe Galantom pentru cauza lor prin Dăruiește ziua ta în perioada menționată să fie de minim 1500 de lei.
  • Să se înscrie până la 31 martie 2023, ora 23:59 prin formularul de înscriere pentru microgrant, la link-ul disponibil mai jos, în capitolul 3.

Înscriere și mecanismul grantului

Grantul va fi oferit pentru 3 organizații care îndeplinesc condițiile de participare menționate în capitolul 2, prin tragere la sorți.

Organizațiile care își doresc să participe la program, ca să între în tragerea la sorți, trebuie să se înscrie în prealabil în formularul de înscriere (link mai jos), până la data de 31 Martie 2023, ora 23:59. 

Doar organizațiile care completează la termen și integral formularul de înscriere și care îndeplinesc integral condițiile de participare pot intra în tragerea la sorți. 

Tragerea la sorți va fi înregistrată video și va fi postată într-un articol de anunțare a câștigătorilor pe blogul Galantom, la adresa https://blog.galantom.ro.

Valoarea grantului

Valoarea grantului este de câte 300 de euro pentru fiecare dintre cele 3 organizații câștigătoare, fonduri care vor fi folosite exclusiv pentru implementarea unor campanii social media (pe Facebook și Instagram) de atragere de fundraiseri care să își creeze pagini de fundraising pentru cauzele lor prin mecanismul Dăruiește ziua ta de pe platforma Galantom.

Bugetul va fi administrat prin contul de ads al Galantom și va fi nevoie ca organizațiile câștigătoare să ne ofere acces la paginile lor de Facebook și Instagram strict pentru implementarea acestor campanii.

În plus față de bugetul oferit organizațiile beneficiare ale grantului vor primi consultanță pentru crearea de conținut și implementarea campaniilor de la agențiile partenere Galantom – Conan PR și Mavericks. 

Calendarul

DataEtapa
01 – 31 martie 2023Înscrierea organizațiilor
3 aprilie 2023Tragerea la sorți și anunțarea câștigătorilor
04 – 15 aprilie 2023Organizațiile primesc consultanță pentru crearea conținutului și implementarea campaniilor în social media
15 aprilie  –  15 mai 2023Implementarea campaniilor în social media

Daca ai întrebări

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați pe adresa noastră pentru suport [email protected], sau pe formularul de contact și la datele de contact disponibile la https://galantom.ro/contact

Mulțumim și mult succes!

Sustine Galantom

Platforma Galantom împlinește 10 ani!

În acești ani, am sprijinit aproape 500 de organizații non-profit, 1665 de proiecte și am facilitat 210.500 de donații.

Ajută-ne să facem și următorii 10 ani despre generozitate!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.