Micrograntul Galantom pentru susținerea atragerii de fundraiseri prin Dăruieste ziua ta pentru cauza ta – Runda 2

UPDATE 02.10.2023:
ANUNȚAREA CÂȘTIGĂTORILOR

Le mulțumim tuturor celor care s-au înscris la Micrograntul Galantom Runda 2!

S-au înscris 12 organizații din care 6 au fost validate pentru tragerea la sorți, conform regulamentului grantului care este detaliat mai jos.

Tragerea la sorți a fost realizată prin random.org, iar câștigătorii sunt Asociația Fantasticii Down Galați și Asociația Schimbă Viața Unui Copil. Felicitări!!!

Asociațiile câștigătoare vor fi contactate de echipa Galantom cu detalii despre pașii următori pentru implementarea grantului.

Lista celor înscriși:

Nr. Crt.Nume OrganizațieValidat
1Asociația Schimbă Viața Unui CopilDA
2Asociatia Tara Tinerilor UnitiDA
3ASOCIATIA FANTASTICII DOWN GALATIDA
4Asociația One RescueDA
5Asociatia Copii pentru ViitorDA
6Asociatia Salvati Copiii IasiDA
7Asociatia Touched RomaniaNU
8ASOCIATIA LIFE CALLNU
9Asocatia Centrul Gifted EduNU
10Help AutismNU
11Asociația Bronx PeopleNU
12Filiala OAR Sibiu-VâlceaNU

Rezultatele tragerii la sorți:
https://www.random.org/draws/details/?draw=214988

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați pe adresa noastră pentru suport [email protected], sau pe formularul de contact și la datele de contact disponibile la https://galantom.ro/contact

Vă mulțumim și va tinem la curent dacă vom mai face și alte ediții.

INFORMAȚII DESPRE MICROGRANT GALANTOM

Informații generale

Galantom, proiect al Asociației Onekind, vine în sprijinul organizațiilor partenere de pe platformă cu un microgrant care să le ajute să atragă noi fundraiseri voluntari pentru proiectele lor.  

Micrograntul este deschis tuturor organizațiilor de pe Galantom și oferă un buget pentru derularea de campanii în social media (Facebook și Instagram), care sa aibă scopul de a atrage noi fundraiseri care să-și dăruiască ziua pentru cauzele lor. 

Dincolo de bugetul oferit, organizațiile beneficiare ale grantului vor primi consultanță pentru crearea de conținut și implementarea campaniilor de la agențiile partenere Galantom – Conan PR și Mavericks. 

Condiții de participare

Grantul se adresează tuturor organizațiilor care au un cont activ pe platforma Galantom și care îndeplinesc condițiile de mai jos:

  • Să aibă minim 1 pagină de fundraising activă, create de fundraiseri pentru cauza lor în perioada 01 – 30 septembrie 2023 prin mecanismul Dăruiește ziua ta de pe Galantom. 
  • Pagini de fundraising active sunt considerate cele care au cel puțin o donație înregistrată în perioada sus menționată.
  • Să se înscrie până la 1 octombrie 2023, ora 23:59 prin formularul de înscriere pentru microgrant, la link-ul disponibil mai jos, în capitolul 3.

Înscriere și mecanismul grantului

Grantul va fi oferit pentru 2 organizații care îndeplinesc condițiile de participare menționate în capitolul 2, prin tragere la sorți.

Organizațiile care își doresc să participe la program, ca să între în tragerea la sorți, trebuie să se înscrie în prealabil în formularul de înscriere (link mai jos), până la data de 01 octombrie 2023, ora 23:59. 

Doar organizațiile care completează la termen și integral formularul de înscriere și care îndeplinesc integral condițiile de participare pot intra în tragerea la sorți. 

Tragerea la sorți va fi înregistrată video și va fi postată într-un articol de anunțare a câștigătorilor pe blogul Galantom, la adresa https://blog.galantom.ro.

Valoarea grantului

Valoarea grantului este de câte 300 de euro pentru fiecare dintre cele 2 organizații câștigătoare, fonduri care vor fi folosite exclusiv pentru implementarea unor campanii social media (pe Facebook și Instagram) de atragere de fundraiseri care să își creeze pagini de fundraising pentru cauzele lor prin mecanismul Dăruiește ziua ta de pe platforma Galantom.

Bugetul va fi administrat prin contul de ads al Galantom și va fi nevoie ca organizațiile câștigătoare să ne ofere acces la paginile lor de Facebook și Instagram strict pentru implementarea acestor campanii.

În plus față de bugetul oferit organizațiile beneficiare ale grantului vor primi consultanță pentru crearea de conținut și implementarea campaniilor de la agențiile partenere Galantom – Conan PR și Mavericks. 

Calendarul

DataEtapa
18 septembrie – 01 octombrie 2023Înscrierea organizațiilor
02 octombrie 2023Tragerea la sorți și anunțarea câștigătorilor
02 – 13 octombrie 2023Organizațiile primesc consultanță pentru crearea conținutului și implementarea campaniilor în social media
15 octombrie  –  15 noiembrie  2023Implementarea campaniilor în social media

Contact

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați pe adresa noastră pentru suport [email protected], sau pe formularul de contact și la datele de contact disponibile la https://galantom.ro/contact

În program vor intra în total 3 organizații, una prin invitație directă din partea echipe Galantom, iar celelalte 2 prin participarea la aceasta runda de microgranturi.

Tagged with: ,

About Author

Andrei Chirtoc

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.