#oameniiING – Alina Pânzaru: „Cred în puterea exemplului și în misiunea de a-i îndemna pe ceilalți să facă ceva pentru comunitatea din care fac parte”

....

Alina lucrează în cadrul companiei ING de 8 ani, timp în care a ajuns să ocupe mai multe poziții într-un departament de operațiuni și, de curând, a acceptat o nouă provocare: a spus “da” job-ului de Business Analyst într-un departament de Data Management. Se implică de câțiva ani în programe de voluntariat și speră să îi motiveze și pe ceilalți să se implice, să facă un gest de generozitate, oricât de mic.

“Deși consider că faptele mele bune și implicarea mea în zona de voluntariat sunt de departe prea puține, cred în puterea exemplului și în misiunea de a-i îndemna pe ceilalți să facă ceva pentru comunitatea din care fac parte”, ne-a spus Alina.

De ce crezi că este important ca oamenii și companiile să se implice în programe de voluntariat?

Voluntariatul și strângerile de fonduri fac parte din viața mea doar de câțiva ani. În trecut m-am implicat mai mult în zona aceasta deoarece făceam parte dintr-o organizație non-profit, care a avut un impact asupra omului care sunt acum. 

Deși am renunțat să activez în acea organizație, continui să mă implic, însă mai puțin. Din când în când îmi place să fac câte ceva pentru ceilalți, pentru că, dincolo de ajutorul pe care îl primesc ceilalți de la mine, îmi oferă o stare de bine.

Te-a susținut compania ta în acțiunile de voluntariat/strângere de fonduri?

Da. Sunt mândră că lucrez în ING și mă bucur că există o direcție strategică care susține acțiunile de voluntariat în cadrul companiei pentru care lucrez.

Care a fost experiența ta cu platforma Galantom și cum anume ți-a ușurat acest instrument procesul de strângere de fonduri?

Am aflat de Galantom dintr-un mail primit la serviciu. Ideea de a strânge fonduri cu ocazia zilei de naștere mi s-a părut foarte bună. A trebuit doar să aleg o cauza și să transmit un mesaj prietenilor, în rest platforma Galantom s-a ocupat de tot.

Ce te-a făcut să rezonezi cu proiectul “1000 de cadouri pentru copiii sărmani” inițiat de Asociația Centrul Creștin Profides?

Am ales proiectul “1000 de cadouri pentru copiii sărmani” din 2 motive: 

  • Cauzele care țin de copii și bătrâni mă impresionează cel mai mult. Mi se par cei mai neajutorați când vine vorba de lipsa banilor; 
  • Dacă tot era despre ziua mea de naștere și despre cadouri, m-am bucurat să știu că unul sau mai mulți copii sărmani vor primi un cadou.

Știai că ziua ta de naștere poate fi un prilej bun de a strânge fonduri pentru o cauză socială în care crezi? Folosește instrumentul Dăruiește Ziua Ta de pe platforma Galantom și transformă cadouri în donații:

Dăruiește ziua ta

Ce-ai spune dacă anul acesta ți-ai dărui ziua de naștere unei cauze în care crezi? Deschide o pagină de strângere de fonduri pe platformă și roagă-ți familia, prietenii și cunoscuții să schimbe cadourile cu donații pentru cauza aleasă de tine. 

De ziua ta, toată atenția celor dragi este canalizată către tine. Cum ar fi să o redirecționezi către o cauză socială care are nevoie de tine? 


Avem nevoie de oameni generoși și implicați și, dacă ai ajuns până aici, suntem siguri că ești de-al nostru. Te așteptăm pe platforma Galantom să faci fapte bune și să fii o sursă reală de inspirație pentru ceilalți.

Sustine Galantom

Platforma Galantom împlinește 10 ani!

În acești ani, am sprijinit aproape 500 de organizații non-profit, 1665 de proiecte și am facilitat 210.500 de donații.

Ajută-ne să facem și următorii 10 ani despre generozitate!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.