Portret de Galantom – Începe și nu te opri! Generozitatea îți este apreciată!

....

Portret de Galantom este un proiect prin care spunem o parte dintre poveștile oamenilor care susțin cauze sociale prin intermediul platformei. Este o porție anuală de inspirație și, sperăm, un mod de a duce cât mai departe mesajul că generozitatea stă în putința fiecăruia dintre noi. 

Toamna asta, continuăm seria de 20 de interviuri din 2022 cu poveștile unor oameni care și-au suflecat mânecile și fac fapte bune. Se numără printre ei prezentatorul TV Cosmin Stan, arhitectul Omid Ghannadi și medicul specialist în neurologie pediatrică Mădălina Leanca. Sunt oameni care aleargă pentru copiii cu autism sau cu dizabilități locomotorii, oameni care trimit sute de mesaje pentru dotarea spitalelor, oameni care dăruiesc din timpul și energia lor, convinși că, dacă nu stăm deoparte, putem construi împreună o lume mai bună pentru cei mai puțin norocoși decât noi și, în fond, pentru noi toți. 

Pentru blog-ul Galantom, au povestit despre cum și-au ales o cauză pe care să o susțină, despre provocările și emoțiile primei lor campanii de strângeri de fonduri și despre satisfacțiile care vin odată cu implicarea. I-a fotografiat Cristian Șuțu, care este alături de noi la fiecare ediție a proiectului.

Urmăriți-ne ca să citiți despre numeroasele feluri în care putem transforma viețile celor care au nevoie de ajutorul nostru. 

Sustine Galantom

Platforma Galantom împlinește 10 ani!

În acești ani, am sprijinit aproape 500 de organizații non-profit, 1665 de proiecte și am facilitat 210.500 de donații.

Ajută-ne să facem și următorii 10 ani despre generozitate!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.