Team ING aleargă la Maratonul Internațional București

....

Anul acesta Team ING, echipa angajaților companiei ING Bank Romania pasionați de alergare, aleargă la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon și strânge fonduri pentru amenajarea unei grădini pedagogice în curtea Școlii Gimnaziale nr. 1 din Buftea.

Școala este situată între blocurile cartierului Studio și împarte o curte de 350 de metri cu grădinița alăturată. În cele două instituții studiază 1.270 de școlari și 70 de preșcolari.

“Amenajăm grădina din curtea școlii” este o campanie a grupului de inițiativă “Cu ochii pe verde”, susținută prin Platforma de Mediu pentru București, un program al Fundației Comunitare București.

Grupul de inițiativă “Cu ochii pe verde” își propune să amenajeze curtea interioară ce deservește cele două instituții oferind astfel:

  • o grădină pedagogică unde elevii și profesorii școlii pot desfășura orele de curs în natură, chiar în fața școlii;
  • un spațiu de petrecere a timpului liber în natură pentru cei 70 de preșcolari ai grădiniței;
  • contextul ideal pentru ca cele două grupuri de beneficiari (școlari și preșcolari) să petreacă timp împreună în timp ce învață despre îngrijirea spațiului verde de proximitate.

Susține și tu cu o donație acest proiect! Se alătură și ING și dublează fondurile colectate de colegii alergători prin pagina de fundraising deschisă pe Galantom.

Platforma de Mediu pentru București facilitează colaborarea între organizațiile societății civile, autorități, companii și cetățeni, cu scopul de a rezolva problemele de mediu ale Capitalei. Platforma este o inițiativă lansată de Fundația Comunitară București și ING Bank.

Sustine Galantom

Platforma Galantom împlinește 10 ani!

În acești ani, am sprijinit aproape 500 de organizații non-profit, 1665 de proiecte și am facilitat 210.500 de donații.

Ajută-ne să facem și următorii 10 ani despre generozitate!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.